Bewegende feest mensen

Bewegende feest mensen van ART Eva Maria

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bewegende feest mensen van ART Eva Maria

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 255050
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dansende vrouwen in beweging. Kleurrijke beelden weergegeven in abstractie. Proef de sfeer, de kracht van deze blauwe geesten. Ik maak regelmatig schetsen op een intuïtieve manier. Het creëren zonder verwachtingen. Dan verschijnen tekeningen en schetsen, gemaakt met inkt. Ik combineer ze met andere delen van schilderijen die ik maak en ik voeg vormen, lijnen en vormen toe, dan langzaam is er een vereniging van alle elementen bij elkaar. In het begin, weet ik nooit wat het uiteindelijke resultaat zal zijn, maar vroeg of laat voel ik: dit is een nieuwe creatie. Ik ben altijd geïnspireerd door licht en schaduw, het contrast en de beweging tussen hen en de menselijke vormen. En ik vind het belangrijk wanneer kijkers hun eigen verhaal kunnen zien in mijn werk.

Over ART Eva Maria

ART Eva Maria profielfotoEva van den Hamsvoort (ART Eva Maria) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda, sindsdien is zij werkzaam als kunstenares.
“Mijn werk bestaat uit portretten, groepsportretten, landschappen, stillevens en abstract werk. Voor de kunstwerken maak ik van verschillende technieken gebruik: verf, potlood, fotografie en mixed media. Zwierig, los, maar soms ook wat strakker en grafisch. Ik wil een herinnering in beeld vangen. Dat kan een herinnering aan een plek zijn die ik bezocht, een gezicht, een symbool of een gevoel. Graag werk ik met verschillende lagen waarmee ik een beeld opbouw, zo wordt het doorleefd en artistiek. Doel is een esthetisch beeld te creëeren, dat bij mensen op een aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Het kunstwerk maak ik vanuit mezelf, maar is voor een ander bestemd. Het interessante is dat je nooit vooraf weet waar en bij wie het terecht komt. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Voor werk aan de muur heb ik deze speciale selectie gemaakt. Daarnaast werk ik in opdracht, met name portretten. Ik ontrafel een gezicht om het opnieuw op te bouwen zodat de dynamiek van de ziel, de essentie, zichtbaar wordt. Iedere keer dat ik een portret aflever en de mensen geroerd zijn, weet ik dat ik de essentie heb geraakt. Ik hoop dat je in mijn shop een werk kan vinden om een bijzondere ruimte te transformeren door een kunstwerk van mijn hand. Veel kijkplezier!”

Alle werken