Blauwe gang met deuren en ramen

van Inge van den Brande

- Werkcode: 379 874

Inge van den Brande over Blauwe gang met deuren en ramen

Blauwe gang in een groot verlaten en vervallen ziekenhuis. De blauwe verf bladdert van de muren, en de vele deuren naar de kamers staan open, de kamers zijn verlaten en ook daar bladdert de verf van de muren. Het licht valt naar binnen door de vele ramen in de lange gang, aan het eind valt meer licht naar binnen en verandert de kleur van de gang in helder geel. Het geeft het geheel van de foto iets bijzonders qua sfeer en iets mysterieus.
Blauwe gang met deuren en ramen vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Bright Skies, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Geel, Interieur (terminologie), Kleuren, Schade, Venster (muur) en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Blauwe gang met deuren en ramen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blauwe gang met deuren en ramen van Inge van den Brande

Koop de foto Blauwe gang met deuren en ramen van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379 874
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
190,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden