Bloeiende heide

Bloeiende heide van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bloeiende heide van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33900
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!

Omschrijving

In september en oktober staat de heide in bloei. Een mooie tijd om de kleurenpracht eens te gaan bewonderen.
Deze foto heb ik gemaakt tijdens de zonsondergang. De temperatuur was destijds zeer aangenaam met zo'n 26 graden, maar toch ging ik daar met dikke kleren naar toe. In deze tijd wordt je namelijk lek gestoken door de muggen op de heide en dan is wat extra lichaamsbedekking wel erg fijn.

Over Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken