Natuurgebied De Onlanden

Natuurgebied De Onlanden van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Natuurgebied De Onlanden van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33898
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!

Omschrijving

Natuurgebied de Onlanden is een aantal jaren geleden aangelegd als waterbuffer. Als het erg hoog water is, dan kan het waterschap hier water vanuit de kanalen en rivieren in laten lopen om zo de druk op de dijken te ontlasten.
Het is echter ook een prachtig gebied waar je de mooiste natuur en veel (zeldzame) vogels kunt vinden.
Ik kom hier vaak om te genieten van de prachtige kleuren van de zonsopkomst.

Over Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken