Mist aan de Drentsche Aa

Mist aan de Drentsche Aa van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mist aan de Drentsche Aa van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35077
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!

Omschrijving

Deze plek aan de Drentsche Aa heeft al lange tijd een betoverende indruk op mij. iedere keer als ik met de hondjes langs deze plek loop denk ik aan een mooie foto van deze plek met mist en zon die de compositie met de alleenstaande boom maken tot een prachtige foto. Na twee jaar zijn eindelijk de omstandigheden daar om de foto te maken. Het is herfst en mistig en dit moet het moment zijn om de foto de ik in gedachten had te maken. Ik had geluk, want de gewenste omstandigheden waren daar. Dit leverde deze foto op.

Over Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken