Bloemen in een parfumfles

van Dennisart Fotografie

- Werkcode: 719 595

Dennisart Fotografie over Bloemen in een parfumfles

Stilleven met bloemen in een parfumfles van Hans Bollongier uit het rijksmuseum. De bloemen hebben een hedendaagse kleur gekregen met een achtergrond van warme kleuren.
Bloemen in een parfumfles vind je in de categorieën Amsterdam, Bloemen & Planten, Collage, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Gemengde techniek, Hans Bollongier, Modern, Oude meesters, Rijksmuseum Amsterdam, Sfeer (gevoel) en parfumfles.
Dennisart Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennisart Fotografie

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen. Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie. In 2018 won Dennis een award De Grote Paul 2018

Alle werken van Dennisart Fotografie


Waarom je kiest voor Bloemen in een parfumfles op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemen in een parfumfles van Dennisart Fotografie

Koop dit digital art werk Bloemen in een parfumfles van Dennisart Fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 719 595
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.