Zonsopkomst bij Westerheide Hilversum met zijn Schotse Hooglanders

van Dennisart Fotografie

- Werkcode: 305 446

Dennisart Fotografie over Zonsopkomst bij Westerheide Hilversum met zijn Schotse Hooglanders

Op een mistige morgen op pad naar de hei voor een mooie zonsopkomst. Na een tijdje rond te hebben gelopen met een zicht van 10 meter in het donker had ik een locatie gevonden waar ook Schotse hooglanders rond graasde. Toen de zon op kwam viel alles perfect samen. Mist, een Schotse hooglander die mooi in beeld kwam en natuurlijk de prachtige paarse hei.
Zonsopkomst bij Westerheide Hilversum met zijn Schotse Hooglanders vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Heide, Landschappen, Landschapsfotografie, Mist, Modern, Oranje, Paars, Romantische droomwereld, Schotse Hooglanders, Slaapkamer en Zonsopkomst.
Dennisart Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennisart Fotografie

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen. Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie. In 2018 won Dennis een award De Grote Paul 2018

Alle werken van Dennisart Fotografie


Waarom je kiest voor Zonsopkomst bij Westerheide Hilversum met zijn Schotse Hooglanders als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopkomst bij Westerheide Hilversum met zijn Schotse Hooglanders van Dennisart Fotografie

Koop de foto Zonsopkomst bij Westerheide Hilversum met zijn Schotse Hooglanders van Dennisart Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 446
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.