De Nachtwacht van Rembrandt in een creatief jasje

van Dennisart Fotografie

- Werkcode: 428 504

Dennisart Fotografie over De Nachtwacht van Rembrandt in een creatief jasje

De Nachtwacht van Rembrandt in een modern en vrolijk jasje. Bij dit werk is gebruikt gemaakt van verschillende digitale technieken waaronder diversen patronen, een modern tapijt en een lijnenspel van diversen penseelstreken. Een foto van de Keizersgracht als achtergrond om het echt Amsterdams te maken. Het vrij donkere schilderij van de Nachtwacht heeft nu meer kleur wat ik elk interieur tot zijn recht komt. Als je goed kijkt is de meester zelf ook te vinden .
Dennisart Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennisart Fotografie

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen. Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie. In 2018 won Dennis een award De Grote Paul 2018

Alle werken van Dennisart Fotografie


Waarom je kiest voor De Nachtwacht van Rembrandt in een creatief jasje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Nachtwacht van Rembrandt in een creatief jasje van Dennisart Fotografie

Koop dit digital art werk De Nachtwacht van Rembrandt in een creatief jasje van Dennisart Fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428 504
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden