Blue People of Color | Blauw Schilderij met Figuren

Blue People of Color | Blauw Schilderij met Figuren van Kunst Company

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blue People of Color | Blauw Schilderij met Figuren

van Kunst Company

Blue People of Color | Blauw Schilderij met Figuren van Kunst Company

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328499
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
238 gratis verzending!

Omschrijving

Het schilderij People of Color is een abstract figuratief schilderij met daarop mens figuren. Dit schilderij is kleurrijk en indrukwekkend. Deze versie is in hoofdzaak blauw en paars van kleur, met enige kleurrijke accenten.

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company profielfotoKunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken