Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Bolpanorama Bristol, Engeland

van Frans Blok

- Werkcode: 102 255

Frans Blok over Bolpanorama Bristol, Engeland

De College Green is een driehoekige openbare ruimte in Bristol, Engeland. Langs een zijde van de driehoek staat de kathedraal, langs een andere zijde het stadhuis. De derde zijde wordt ingenomen door de winkels en pubs van Park Street.

Dit bolpanorama is samengesteld uit twaalf verschillende foto's .
Bolpanorama Bristol, Engeland vind je in de categorieën Blauw, Bristol (Verenigd Koninkrijk), College, Digitale Kunst, Engeland, Expressionisme, Fotografie, Groen, Kathedraal, Lucht, Panoramafotografie, Stadhuis, Voet (anatomie) en 1972.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Bristol, Engeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bolpanorama Bristol, Engeland van Frans Blok

Koop dit digital art werk Bolpanorama Bristol, Engeland van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 102 255

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-134,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.