Bospad 3

van Erik Reijnders

- Werkcode: 537 427

Erik Reijnders over Bospad 3

Een heerlijk licht bos waar openheid troef lijkt te zijn het pad nodigt uit om verkend te gaan worden. Als statement groot op een muur tussen zitkamer en eetkamer maakt het jou huis tot een spectaculaire woning waar jou vrienden graag komen.
Bospad 3 vind je in de categorieën Bomen, Bossen, Digitale Kunst, Erik Reijnders, Fotobehang, Fotografie, Landschappen en sfeermaker.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Bospad 3 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bospad 3 van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Bospad 3 van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 537 427
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.