Brandende boterkaarsjes in een donkere tempel in Tibet

Brandende boterkaarsjes in een donkere tempel in Tibet van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Brandende boterkaarsjes in een donkere tempel in Tibet

van Rietje Bulthuis

Brandende boterkaarsjes in een donkere tempel in Tibet van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 218892
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Brandende boterkaarsjes in een donkere tempel in Tibet.
Het interieur van de tempels in Tibet is erg donker. Er valt nauwelijks daglicht naar binnen, er branden wel kaarsjes. De boter voor de kaarsjes komt van de jak en wordt geofferd door de pelgrims. Je ziet mensen lopen met thermoskannen met boter. De schalen worden op die manier steeds bijgevuld zodat het vuur blijft branden. Low key.
"Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur dat nooit meer dooft". (Taizé)

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken