Buitenplaats Vecht en Dam in Breukelen

Buitenplaats Vecht en Dam in Breukelen van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Buitenplaats Vecht en Dam in Breukelen van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 137647
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

Buitenplaats Vecht en Dam in Breukelen.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 2 augustus 2012.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Heel soms maak ik een Donker Utrecht foto buiten de gemeente Utrecht, maar nog wel in de provincie Utrecht. Deze foto is daar een voorbeeld van.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

De foto van jouw keuze kun je ook zoeken op mijn website donkerutrecht.nl Je kunt daar de hele collectie bekijken via een prachtige stadsplattegrond. Onder elke foto staat de button 'deze wil ik aan mijn muur', zo kom je bij de foto in de webshop hier bij Werk aan de Muur. Op donkerutrecht.nl kun je ook verjaardagskalenders, ansichtkaarten en kadobonnen kopen.

Alle werken