Buzludzha, de uffo

Buzludzha, de uffo van Perry Wiertz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Buzludzha, de uffo

van Perry Wiertz

Buzludzha, de uffo van Perry Wiertz

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Buzludzha, een monument uit het communistische tijdperk gelegen boven op een berg. Het gebouw is gelegen tussen een uitgestrekt landschap dat tevens mooie beelden oplevert. Dit shot is gemaakt met de ochtendzon die door een gat in het dak naar binnen glipt.

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Perry Wiertz profielfotoVoor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken