Buzludzha, de uffo

van Perry Wiertz

- Werkcode: 192 513

Perry Wiertz over Buzludzha, de uffo

Buzludzha, een monument uit het communistische tijdperk gelegen boven op een berg. Het gebouw is gelegen tussen een uitgestrekt landschap dat tevens mooie beelden oplevert. Dit shot is gemaakt met de ochtendzon die door een gat in het dak naar binnen glipt.
Buzludzha, de uffo vind je in de categorieën Beschilderingen, Communisme, Erfgoed, Fotografie, Sneeuw, Tekeningen, Tribune (stadion), Urban / Street, Verlaten plekken, Winter en Zon.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Buzludzha, de uffo op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Buzludzha, de uffo van Perry Wiertz

Koop de foto Buzludzha, de uffo van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192 513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden