Caramel

van treechild .

- Werkcode: 986285

treechild . over Caramel

Decoratieve kunst
Caramel vind je in de categorieën Beige, Bruin, Decoratieve kunst, Digital Art, Illustraties, Karamel, Kunst, Linien, Minimalisme, Penseel, Schilderijen, pinselstrich en treechild.
treechild . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door treechild .

Treechild heet eigenlijk Nina en woont als freelance kunstenares met haar gezin in Nederland. Nina is geboren in Berlijn, in de creatieve wereld: Haar vader nam haar al op jonge leeftijd mee naar zijn eigen vernissages en tentoonstellingen. Als klassieke autodidact leerde Nina zichzelf tekenen en fotograferen voordat haar illustraties werden ontdekt en zij werkte voor gerenommeerde opdrachtgevers als Tchibo of Mercedes. Of het nu gemaakt is met een tablet, camera of penseel en waterverf: Nina's werken zijn vaak kleurrijk, nemen bijzondere standpunten in en weerspiegelen haar nieuwsgierigheid.

Alle werken van treechild .


Waarom je kiest voor Caramel op print op doek

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Caramel van treechild .

Koop de illustratie Caramel van treechild . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 986285
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
203 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.