Cellenblok in een verlaten gevangenis

van Eus Driessen

- Werkcode: 286 257

Eus Driessen over Cellenblok in een verlaten gevangenis

Een gevangenis,een plek waar de meeste mensen niet komen. Deze gevangenis werd gebouwd eind 19de eeuw met 104 cellen. Inmiddels staat het complex en behoorlijke tijd leeg en het verval begint langzaam de overhand te nemen. Wat de toekomst wordt voor het gevangenis......
Cellenblok in een verlaten gevangenis vind je in de categorieën Architectuur, Dienst Justitiële Inrichtingen, Fotografie, Gevangenis, Gevangeniscel, Hannover (stad), Huis van bewaring, Politie, Straf, Urban / Street, Verlaten plekken, cellenblok en verval.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Cellenblok in een verlaten gevangenis als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Cellenblok in een verlaten gevangenis van Eus Driessen

Koop de foto Cellenblok in een verlaten gevangenis van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286 257
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden