Cheetah Couple

van Sake van Pelt

- Werkcode: 236 299

Sake van Pelt over Cheetah Couple

Een Cheeta koppel in de dierentuin van Keulen. Een prachtig verblijf en een droom voor iedere fotograaf, je kan namelijk op ooghoogte fotograferen zonder dat er glas tussen zit! En dat terwijl deze foto op zo'n 10m afstand gemaakt is!
Cheetah Couple vind je in de categorieën , Bokeh, Dieren, Dierentuin, Digitale Kunst, Duitsland, Fotografie, Groen, Neus, Oor, Paar (getal), Stilleven en Tijgers, Cheetahs en meer.
Sake van Pelt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sake van Pelt

Mijn naam is Sake. Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf die altijd probeert om foto's te maken op een manier die net iets anders is dan wat mensen gewend zijn. Ik ga graag de natuur in om mooie (berg)landschappen te fotograferen, maar ook architectuur vind ik altijd erg leuk om op een bijzondere manier vast te leggen.

Alle werken van Sake van Pelt


Waarom je kiest voor Cheetah Couple als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Cheetah Couple van Sake van Pelt

Koop dit digital art werk Cheetah Couple van Sake van Pelt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 236 299
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden