Facebook pixel
Commando

Commando van René Vos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Commando van René Vos thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 75415

Commando van René Vos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Commando van René Vos

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een Pater-Davidshert. Bijna uitgestorven in het wild, maar de soort overleeft in natuurparken en wordt zelfs weer uitgezet in het wild. Dit exemplaar uit natuurpark Lelystad heeft de hormonen in zijn lijf. Het is de bronst periode en hij moet indruk maken op de concurrentie en de hindes. Daarom heeft hij zijn gewei volgeladen met gras en onkruid. Deed mij denken aan een commando uit het leger.

Over René Vos

René Vos profielfotoMijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken