Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 22 uur geldig!

De Oude Haven en Het Witte Huis in Rotterdam

van Evert Buitendijk

- Werkcode: 238972

Evert Buitendijk over De Oude Haven en Het Witte Huis in Rotterdam

De Oudehaven is een van de de oudste havens van Rotterdam. Ze ligt in het centrum van de stad, zuidoostelijk van station Rotterdam Blaak.
Na het afdamming van de Rotte ter hoogte van de Hoogstraat, de Middeldam, bleef ten zuiden daarvan een stomp van de rivier over met verbinding naar de Maas, omgeven door moerasland. De eerste steiger werd hier aangelegd omstreeks 1350.
Tegenwoordig is het een bekend en druk uitgaansgebied met cafés en restaurants met terrassen aan het water vlak bij de bekende kubuswoningen en Europa's eerste wolkenkrabber het Witte Huis en het ernaast gelegen Mariniersmuseum. De Hogeschool Rotterdam heeft hier ook een vestiging in de buurt.

De Oudehaven is niet de oudste haven van Rotterdam; dat was feitelijk een steiger in de gracht ten zuiden van de Middeldam, de latere Hoogstraat, welke gracht we nu nog gedeeltelijk kennen als Steigersgracht, maar die destijds "toepasselijk Steyger heette"
De Oude Haven en Het Witte Huis in Rotterdam vind je in de categorieën Blauwe uur, Fotografie, Havens, Nachtfotografie, Oude Haven, Rotterdam, Rotterdam Centrum, Skyline, Steden, Urban / Street, Witte Huis, Wolkenkrabbers en Zonsondergang.
Evert Buitendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Buitendijk

I'm an photographer from Rotterdam the Netherlands interested in sports, events, HDR, landscape and architectural photography.

Alle werken van Evert Buitendijk


Waarom je kiest voor De Oude Haven en Het Witte Huis in Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Oude Haven en Het Witte Huis in Rotterdam van Evert Buitendijk

Koop de foto De Oude Haven en Het Witte Huis in Rotterdam van Evert Buitendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 238972

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.