De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur

van Frans Blok

- Werkcode: 930514

Frans Blok over De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur

De maan schijnt door de bomen tijdens het blauwe uur op een windstille avond in december. Historische panden weerspiegelen in de Oude Rijn in Leiden. Op de kades staan talloze fietsen geparkeerd. In de verte zien we de Kerkbrug en daarachter de Zijlpoort.
De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur vind je in de categorieën Architectuurfotografie, Avond, Baksteen, Blauwe uur, Fietsen, Fotografie, Gracht, Leiden, Maan, Spiegelbeeld (reflectie), Steden, Winter en Zonsondergang.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur van Frans Blok

Koop de foto De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 930514
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.