De Ploeg

De Ploeg van Greetje van Son

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Ploeg van Greetje van Son

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 281367
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
107 gratis verzending!

Omschrijving

Weverij 'de Ploeg' was een weverij te Bergeijk die op idealistische gronden werd opgericht. De weverij is bekend om haar karakteristieke gordijn-, meubel- en kledingstoffen en het fabrieksgebouw naar ontwerp van Gerrit Rietveld, met tuinen ontworpen door landschapsarchitect Mien Ruys.
Het fabrieksgebouw valt op door zijn acht karakteristieke gebogen sheddaken: vier langere en vier kortere sheds.
In februari 2008 werden gebouw en tuin aangewezen als Rijksmonument en het fabrieksgebouw is tevens onderdeel van de Top 100 Nederlandse monumenten 1940-1958.

Over Greetje van Son

Greetje van Son profielfotoHallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Alle werken