De haven van Þorlákshöfn, IJsland

De haven van Þorlákshöfn, IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

De haven van Þorlákshöfn, IJsland

van Frans Blok

De haven van Þorlákshöfn, IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 740944

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 128 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Þorlákshöfn, spreek uit Thorlakshup, oftewel de haven van Thorlak, is een stadje aan de zuidkust van IJsland, ongeveer 40 kilometer van Reykjavik. De kleurrijke, enigszins roestige vissersboten in de haven weerspiegelen in het rimpelloze water.

Deze "verschildering" is gebaseerd op een foto die net zolang aan teksturen en filters is blootgesteld tot er een getekende, schilderachtige uitstraling ontstond.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken