De onderwaterschommel

van Filip Staes

- Werkcode: 896 301

Filip Staes over De onderwaterschommel

Voor het Open Nederlands Kampioenschap zoet water kwam ik op het idee om een meisje onder water op een schommel te fotograferen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komt heel wat bij te kijken om dit op een veilige manier te doen. De foto is het resultaat van 2 lange sessies waarbij alle lof naar model Kelly gaat. Die moest namelijk het koude water trotseren in haar zomers jurkje. De foto behaalde de eerste plaats.
De onderwaterschommel vind je in de categorieën Fotografie, Fotomodel, Meren, Nederland, Onderwaterfotografie, Underwater!, Water, Watersport, Zoet water, Zoet water in de Lage Landen, Zomer en Zon.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor De onderwaterschommel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De onderwaterschommel van Filip Staes

Koop de foto De onderwaterschommel van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 896 301
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.