De skyline van Keulen in de avond

van Dennisart Fotografie

- Werkcode: 558 945

Dennisart Fotografie over De skyline van Keulen in de avond

Tijdens het blauwe uurtje is de prachtige skyline van Keulen gefotografeerd vanaf de Keulen Triangle. Met zicht op de dom, Hohenzollernbrucke, de Rijn, Koln Hauptbahnhof.
De skyline van Keulen in de avond vind je in de categorieën Architectuur, Avondfotografie, Blauwe uur, Bruggen, Dom van Keulen, Duitsland, Fotografie, Hohenzollernbrücke, Nachtfotografie, Rijn, Skyline en Toerisme.
Dennisart Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennisart Fotografie

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen. Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie. In 2018 won Dennis een award De Grote Paul 2018

Alle werken van Dennisart Fotografie


Waarom je kiest voor De skyline van Keulen in de avond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De skyline van Keulen in de avond van Dennisart Fotografie

Koop de foto De skyline van Keulen in de avond van Dennisart Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 558 945
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.