De wandelaar boven de nevelen, Caspar David Friedrich

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 411 984

Over De wandelaar boven de nevelen, Caspar David Friedrich

Der Wanderer über dem Nebelmeer (Nederlands: De wandelaar boven de nevelen) is een schilderij van de Duitse kunstschilder Caspar David Friedrich uit circa 1817, olieverf op doek, 95 x 75 centimeter groot. Het toont een van op de rug beziene man die vanaf een hoge rots over een zee van mist wegkijkt naar het hem omringende gebergte. Het doek geldt als exemplarisch voor de Duitse romantiek.
De wandelaar boven de nevelen, Caspar David Friedrich vind je in de categorieën Bestsellers in Duitsland, Caspar David Friedrich, Der Wanderer über dem Nebelmeer, Oude Meesters, Romantiek stroming, Romantische droomwereld, Schilderijen en Wandelen.

Waarom je kiest voor De wandelaar boven de nevelen, Caspar David Friedrich als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De wandelaar boven de nevelen, Caspar David Friedrich uit de oude meesters collectie

Koop De wandelaar boven de nevelen, Caspar David Friedrich als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 411 984
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden