De zon komt op achter de skyline van Dubai

De zon komt op achter de skyline van Dubai van Rene Siebring

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De zon komt op achter de skyline van Dubai

van Rene Siebring

De zon komt op achter de skyline van Dubai van Rene Siebring

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385039
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136 gratis verzending!

Omschrijving

Terwijl de zon opkomt, verschijnt er aan de horizon een oranje gloed die de paarse kleur van de vroege ochtendlucht terugdringt. Langzaam gaan sommige lichten aan als de nieuwe dag begint te ontwaken. De skyline van Dubai Marina wordt mooi weerspiegeld in het water.

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Rene Siebring profielfotoIk ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken