Delfshaven: de kerk en de brouwerij

Delfshaven: de kerk en de brouwerij van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Delfshaven: de kerk en de brouwerij van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196692
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!

Omschrijving

De Pelgrimsvaderskerk aan de Voorhaven in Delfshaven, Rotterdam, is ook bij Amerikanen bekend. Hiervandaan vertrok in 1620 een groep Pilgrim Fathers om via Southhampton met de Mayflower naar het beloofde land te varen.
In het pand links van de kerk bevindt zich een aardser instelling: stadsbrouwerij de Pelgrim, producent van een aantal ambachtelijke gebrouwen bieren.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken