Drinkende olifant en profiel

van Ellen van Schravendijk

- Werkcode: 259 636

Ellen van Schravendijk over Drinkende olifant en profiel

Solitaire drinkende olifant en profiel. Deze foto is genomen in Elefantsand in Botswana. De olifant kwam langs om uit het zwembad te drinken. Er was een enorm gebrek aan water, maar het zwembad werd dagelijks bijgevuld en dat hebben ze gauw door.
Drinkende olifant en profiel vind je in de categorieën Botswana, Contemporary, Digitale Kunst, Drinken, Elefant, Elefantsand, En profil, Fotografie, Olifant, Slurf, Wildlifefotografie, Zuid Afrika en Zwart-wit.
Ellen van Schravendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen van Schravendijk

Fotografie is mijn passie. Ik vind het fantastisch om datgene wat er allang is op een mooie manier vast te leggen, uit te lichten en te laten zien. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en architectuur zowel in Nederland als tijdens mijn reizen. De polder waar ik woon geeft mij vele mogelijkheden om thuis er lekker op uit te trekken. Zuid Afrika is mijn favoriet voor fotografie van wild life. Olifanten hebben mijn hart gestolen. Uren kan ik naar een kudde olifanten kijken, naar het gedraai, het geduw en de trage en logge manier van bewegen. Ik heb het geluk gehad dat ik bij de roofdieropvang in Friesland Felida, van de Stichting Viervoeters meerdere keren leeuwen en tijgers van dichtbij heb kunnen fotograferen. Ook in Lionsrock in Zuid Afrika mocht ik langere tijd bij deze grote katachtigen vertoeven om ze vast te leggen. Sinds de digitale fotografie zijn intrede heeft gedaan is mijn computer mijn doka van vroeger. Zie ook https://www.studiohetzuidje.nl

Alle werken van Ellen van Schravendijk


Waarom je kiest voor Drinkende olifant en profiel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Drinkende olifant en profiel van Ellen van Schravendijk

Koop dit digital art werk Drinkende olifant en profiel van Ellen van Schravendijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 259 636
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden