Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 9 uur geldig!

Symmetrie

van Ellen van Schravendijk

- Werkcode: 259647

Ellen van Schravendijk over Symmetrie

Detail foto van 3 drinkende olifanten op rij, alleen hun achterste in beeld wat een mooi symmetrisch effect geeft. De foto is genomen in de Okavangadelta.
Ellen van Schravendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen van Schravendijk

Fotografie is mijn passie. Ik vind het fantastisch om datgene wat er allang is op een mooie manier vast te leggen, uit te lichten en te laten zien. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en architectuur zowel in Nederland als tijdens mijn reizen. De polder waar ik woon geeft mij vele mogelijkheden om thuis er lekker op uit te trekken. Zuid Afrika is mijn favoriet voor fotografie van wild life. Olifanten hebben mijn hart gestolen. Uren kan ik naar een kudde olifanten kijken, naar het gedraai, het geduw en de trage en logge manier van bewegen. Ik heb het geluk gehad dat ik bij de roofdieropvang in Friesland Felida, van de Stichting Viervoeters meerdere keren leeuwen en tijgers van dichtbij heb kunnen fotograferen. Ook in Lionsrock in Zuid Afrika mocht ik langere tijd bij deze grote katachtigen vertoeven om ze vast te leggen. Sinds de digitale fotografie zijn intrede heeft gedaan is mijn computer mijn doka van vroeger. Zie ook https://www.studiohetzuidje.nl

Alle werken van Ellen van Schravendijk


Waarom je kiest voor Symmetrie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Symmetrie van Ellen van Schravendijk

Koop dit digital art werk Symmetrie van Ellen van Schravendijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 259647

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 132 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.