Olifantenoog

van Ellen van Schravendijk

- Werkcode: 259645

Ellen van Schravendijk over Olifantenoog

Detail foto van een wilde olifant, waarbij het linker oog en slagtand goed zichtbaar zijn. Deze foto is genomen in de Okavangadelta. Gelukkig met een zeer ervaren gids, die goed wist wanneer we onze afstand tot de kudde weer moesten vergroten.
Olifantenoog vind je in de categorieën Botswana, Contemporary, Detail, Digital Art, Elefant, Fotografie, Ivoor, Modern, Slagtand, Wildlifefotografie, Zuid Afrika, Zwart-wit en oog.
Ellen van Schravendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen van Schravendijk

Fotografie is mijn passie. Ik vind het fantastisch om datgene wat er allang is op een mooie manier vast te leggen, uit te lichten en te laten zien. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en architectuur zowel in Nederland als tijdens mijn reizen. De polder waar ik woon geeft mij vele mogelijkheden om thuis er lekker op uit te trekken. Zuid Afrika is mijn favoriet voor fotografie van wild life. Olifanten hebben mijn hart gestolen. Uren kan ik naar een kudde olifanten kijken, naar het gedraai, het geduw en de trage en logge manier van bewegen. Ik heb het geluk gehad dat ik bij de roofdieropvang in Friesland Felida, van de Stichting Viervoeters meerdere keren leeuwen en tijgers van dichtbij heb kunnen fotograferen. Ook in Lionsrock in Zuid Afrika mocht ik langere tijd bij deze grote katachtigen vertoeven om ze vast te leggen. Sinds de digitale fotografie zijn intrede heeft gedaan is mijn computer mijn doka van vroeger. Zie ook https://www.studiohetzuidje.nl

Alle werken van Ellen van Schravendijk


Waarom je kiest voor Olifantenoog op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Olifantenoog van Ellen van Schravendijk

Koop dit digital art werk Olifantenoog van Ellen van Schravendijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 259645
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.