Einde van de dag op het strand van Zoutelande

Einde van de dag op het strand van Zoutelande van MSP Canvas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73756

Einde van de dag op het strand van Zoutelande van MSP Canvas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!
Einde van de dag op het strand van Zoutelande van MSP Canvas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na een lange mooie dag trad de schemer weer in op het strand van Zoutelande, Zeeland (NL). Dit was de periode voordat de zon onder zou gaan en het daglicht nog aanwezig was. Langzaam ontstonden er allemaal mooi zachte kleuren in de lucht, van roze tot pasteltinten?prachtig om te zien. Op deze plaat was de camera naar het andere deel van het strand van Zoutelande gericht, achter de duinrug ligt de kust van Westkapelle maar deze is hier niet zichtbaar. Ook hier weer een divers lijnenspel door de duinrug rechts, de kustlijn links en de golfbreker die vanuit de rechterkant tot halverwege het beeld lopen. Rechts in beeld het dak van de kerk van Zoutelande die zich achter de duin bevind in het centrum van het dorp, verder achterin een lichtbaken en een strandpaviljoen zichtbaar.

Over MSP Canvas

MSP Canvas profielfotoIk fotografeer landschappen, dierenportretten, macro / natuur. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd via e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter, Facebook & Instagram voor het laatste nieuws.

Alle werken