Eos

Eos van Lida Bruinen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Eos van Lida Bruinen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 70623

Eos van Lida Bruinen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Eos van Lida Bruinen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eos was in de Griekse mythologie de godin van de dageraad. Ze was de dochter van de Titanen van het licht, Hyperion en Theia, en de zus van zonnegod Helios en maangodin Selene. Dit is eens schilderij met acrylverf waarbij ik door het gebruik van collagetechnieken diepte heb gecreëerd . De oranje en rode kleuren en de ronde vorm passen goed bij de dageraad. Door de contrastkleur groen te gebruiken wordt het oranje benadrukt. De blauwe vormen passen bij het element lucht. Origineel nog te koop.

Over Lida Bruinen

Lida Bruinen profielfotoMijn naam is Lida Bruinen, ik ben geboren in 1962.Na jaren van mandalatekenen met kleurpotlood was ik toe aan intensere materialen. In het verleden heb ik met aquarelverf gewerkt, maar ik kies nu voornamelijk voor schilderen met acrylverf, vaak in combinatie met collage. Wel heeft een deel van mijn werk nog de spirituele inslag die kenmerkend is voor de mandala. Ik heb diverse schildercursussen gevolgd, maar ben het liefst alleen aan het werk. Prikkels uit de omgeving of eigen emoties en gedachten vormen mijn inspiratiebron. Dat waar ik op dat moment mee bezig ben, moet er via een creatieve uitlaatklep uit. Een verbindende factor is het kleurgebruik. Ik houd van felle, sprekende kleuren. Herkenbaar zijn thema's zoals een reis naar Australië, of "jezelf laten zien".Mijn drang om me creatief te uiten resulteert in een diversiteit aan werk, waar eigenlijk geen etiketje op te plakken valt. Ik wens de bezoeker van deze site veel kijkplezier.

Alle werken