Feestje op de hei

van Frensis Kuijer

- Werkcode: 406 077

Frensis Kuijer over Feestje op de hei

Op een van de prachtige vroege ochtendjes dit jaar op de hei in de late zomer waar alles onder de dauw zat gewacht tot ze haar vleugeltjes spreidde een Feest!
Feestje op de hei vind je in de categorieën Druppels, Feestje!, Fotografie, Heide, Ochtend en Vlinder.
Frensis Kuijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frensis Kuijer

Voor dag en dauw onderweg…de Natuur zien en horen ontwaken…de eerste zonnestralen voelen…de kleuren van de dag beleven…turen naar…je vooral niet bewegen als je ineens oog in oog staat met…buikschuivend over moeder Aarde, gewoon onderweg even stoppen waar kan om net dat…het onverwachte…elementen van de natuur, zon, regen, kou, warmte, wind…het hoort er allemaal bij…Geduld en vooral…Genieten.Het licht van de lens is een uitdaging en zo begon geïnspireerd door mijn Roots mijn passie en hobby voor natuurfotografie

Alle werken van Frensis Kuijer


Waarom je kiest voor Feestje op de hei als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Feestje op de hei van Frensis Kuijer

Koop de foto Feestje op de hei van Frensis Kuijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 406 077
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden