Het groot geaderd witje in Frankrijk

van Frensis Kuijer

- Werkcode: 406 071

Frensis Kuijer over Het groot geaderd witje in Frankrijk

Het groot geaderd witje op een van de prachtige ochtenden vroeg het veld in in de Cevennen waar het groot geaderd witje wachtte tot haar vleugels opgewarmd waren om te gaan vliegen. Het was een feest om deze prachtige vlinder die helaas in Nederland niet meer voorkomt te mogen zien en fotograferen.
Het groot geaderd witje in Frankrijk vind je in de categorieën Cevennen, Frankrijk, Natuurfotografie, Vlinders, geaderd witje en ochtendlicht.
Frensis Kuijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frensis Kuijer

Voor dag en dauw onderweg…de Natuur zien en horen ontwaken…de eerste zonnestralen voelen…de kleuren van de dag beleven…turen naar…je vooral niet bewegen als je ineens oog in oog staat met…buikschuivend over moeder Aarde, gewoon onderweg even stoppen waar kan om net dat…het onverwachte…elementen van de natuur, zon, regen, kou, warmte, wind…het hoort er allemaal bij…Geduld en vooral…Genieten.Het licht van de lens is een uitdaging en zo begon geïnspireerd door mijn Roots mijn passie en hobby voor natuurfotografie

Alle werken van Frensis Kuijer


Waarom je kiest voor Het groot geaderd witje in Frankrijk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het groot geaderd witje in Frankrijk van Frensis Kuijer

Koop Het groot geaderd witje in Frankrijk van Frensis Kuijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 406 071
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden