Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 927068

Photo Henk van Dijk over Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar

Tankstation van de toekomst in Alkmaar, een duurzaam tankstation. Ontworpen door West Architecten.

Door de toepassing van zonnepanelen, energiezuinige installaties en LED verlichting voorziet een NXT Energy Hub in de energiebehoefte.

Ook de aankleding van de locatie speelt een belangrijke rol. De futuristische inrichting van een NXT Energy Hub wordt omringd door een groene schil. De onderhoudsvriendelijke groene beplanting, het hekwerk van Cortenstaal, zwerfkeien en de karakteristieke boom dragen bij aan de herkenbaarheid en duurzame uitstraling. Het door de luifels opgevangen hemelwater komt via de luifelkolommen in de naastgelegen waterbufferingsvoorziening terecht, van waaruit het kan infiltreren in de bodem.
Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar vind je in de categorieën Alkmaar, Boekelermeer, Energie, Fabriek, Fotografie, Futurisme, Ledlamp, Lichtval, Nachtfotografie, Noord-Holland, Tankstation en Zonnepaneel.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar van Photo Henk van Dijk

Koop de foto Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927068
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.