Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 7 uur geldig!

Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 696583

Photo Henk van Dijk over Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder

Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder.

De Droogmakerij Schermer is een droogmakerij in het voormalige grote merengebied in de huidige Nederlandse provincie Noord-Holland. Als een van de laatste grote meren is het Schermeer tussen 1633 en 1635 drooggemalen. De droogmakerij lag voorheen in de voormalige gemeente Schermer, maar is sinds 1 januari 2015 onderdeel van de gemeente Alkmaar. De naam is ontleend aan de droogmakerij, die groter is dan alleen het poldergebied van de droogmakerij. Het bestuur van de droogmakerij vergaderde in Schermerhorn in het Noorderpolderhuis.
Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder vind je in de categorieën Alkmaar, Fotografie, Grasland, Landschapsfotografie, Lucht, Noord-Holland, Polder, Schermer (droogmakerij), Schermerhorn (plaats), Toerisme in Nederland, Wolken en Zonsopkomst.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder van Photo Henk van Dijk

Koop de foto Kleurrijke zonsopkomst in de Schermer Polder van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 696583

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163 146 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.