Golden Gate Bridge in San Francisco, USA

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 96 091

Ricardo Bouman over Golden Gate Bridge in San Francisco, USA

Een dynamisch zwartwit van de Golden Gate Bridge in San Francisco waarbij de volledige brug is afgebeeld met daarop het rijdende verkeer ziet tijdens de drukke ochtendspits.
!Let op deze zwartwit fotobeeld bevat korrel en is niet bijzonder scherp en bevat daardoor een ruige uitstraling.
De foto is gemaakt vanaf Lime Point in het Golden Gate National Recreation Area in de staat Californië in De Verenigde Staten, Noord Amerika, USA.
Golden Gate Bridge in San Francisco, USA vind je in de categorieën Architectuurfotografie, Autoverkeer, Bruggen, Californië, Contemporary, Fotografie, Golden Gate Bridge, Modern, Noord Amerika, San Francisco, Spits (verkeer), Stedelijke landschappen, Traffic, Wereldstad, Zwart-wit en rush hour.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Golden Gate Bridge in San Francisco, USA als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Golden Gate Bridge in San Francisco, USA van Ricardo Bouman

Koop de foto Golden Gate Bridge in San Francisco, USA van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 96 091
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden