Golden Gate Bridge in San Francisco, USA

Golden Gate Bridge in San Francisco, USA van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Golden Gate Bridge in San Francisco, USA

van Ricardo Bouman

Golden Gate Bridge in San Francisco, USA van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 96091

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 114 gratis verzending!

Omschrijving

Een dynamisch zwartwit van de Golden Gate Bridge in San Francisco waarbij de volledige brug is afgebeeld met daarop het rijdende verkeer ziet tijdens de drukke ochtendspits.
!Let op deze zwartwit fotobeeld bevat korrel en is niet bijzonder scherp en bevat daardoor een ruige uitstraling.
De foto is gemaakt vanaf Lime Point in het Golden Gate National Recreation Area in de staat Californië in De Verenigde Staten, Noord Amerika, USA.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken