Rode huis in de Noorse bergen

Rode huis in de Noorse bergen van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rode huis in de Noorse bergen

van Ricardo Bouman

Rode huis in de Noorse bergen van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 109123

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134 121 gratis verzending!

Omschrijving

Tussen de Noorse bergdorpen Østerbro en Vassbygdi kun je een uitdagende bergwandeling maken langs de rivier de Aurlandselvi in het Aurlandsdalen Vallei.
Tijdens deze avontuurlijke bergtocht kom je op een gegeven moment langs een prachtige rode Noorse berghuis met een prachtig uitzicht op de rivier en al het groen en met in de verte de bergtoppen met eeuwige sneeuw.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken