Rode huis in de Noorse bergen

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 109 123

Ricardo Bouman over Rode huis in de Noorse bergen

Tussen de Noorse bergdorpen Østerbro en Vassbygdi kun je een uitdagende bergwandeling maken langs de rivier de Aurlandselvi in het Aurlandsdalen Vallei.
Tijdens deze avontuurlijke bergtocht kom je op een gegeven moment langs een prachtige rode Noorse berghuis met een prachtig uitzicht op de rivier en al het groen en met in de verte de bergtoppen met eeuwige sneeuw.
Rode huis in de Noorse bergen vind je in de categorieën Aurlandsdalen Vallei, Aurlandselvi, Bergen, Bergpas, Fotografie, Gebergte, Noorwegen, Norway, Rivier, Scandinavië, Vassbygdi en Østerbro.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Rode huis in de Noorse bergen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode huis in de Noorse bergen van Ricardo Bouman

Koop de foto Rode huis in de Noorse bergen van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 109 123
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden