Mandala van Specerijen en Kruiden

Mandala van Specerijen en Kruiden van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mandala van Specerijen en Kruiden van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195114
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
110 gratis verzending!

Omschrijving

Mandala van Specerijen en Kruiden is een unieke fotobeeld voor de liefhebbers van koken, gezonde en natuurlijke ingrediënten. Deze kleur- en contrastrijke productfoto toont op creatieve wijze een "mandala" die geheel bestaat uit verschillende specerijen en kruiden.
Van buiten naar binnen ziet u Kruidnagels, Gedroogde ui, Peperkorrels, Cardamon zaden, Gedroogd knoflook, Gedroogde chili vlokken, Gedroogde tijm en in het midden één Steranijs.
Om maximale scherpte en kleuren uit deze foto te halen raad ik u Xpozer aan als materiaalkeuze.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken