Grand Limousine

van Erik Reijnders

- Werkcode: 915 672

Erik Reijnders over Grand Limousine

Grand Limousine is een werk in stripboek stijl de gekozen kleuren passen goed bij de huidige interieur mode . het polaroid vormige doek geeft het beeld extra uitsraling. Het is een waar kunstwerk aan de muur. De stoere auto zou zo uit een spannend verhaal gereden kunnen zijn. kortom het prikkeld de fantasie van de toeschouwer.
Grand Limousine vind je in de categorieën ART WORK, Artwork (kunst), Auto's, Digital Art, Erik Reijnders, Fotografie, Graphics, Illustraties, Impressionisme, Polaroid Fiction en classiek.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Grand Limousine op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Grand Limousine van Erik Reijnders

Koop de illustratie Grand Limousine van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 915 672
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.