Grand Prismatic Spring Yellowstone

Grand Prismatic Spring Yellowstone van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Grand Prismatic Spring Yellowstone van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 98588
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama foto van het bijzondere kleurspel van The Grand Prismatic Spring in Yellowstone national park, Wyoming in de Verenigde staten. De schoonheid van deze warmwaterbron in het Midway Geyser Basin is het best van uit de lucht of vanaf een een nabije heuvel te zien. Door het zuivere water is de bron in het midden blauw. De oranje kleur wordt veroorzaakt door bacteriën die aan de afgekoelde randen leven. Dit is de grootste heetwaterbron van de USA.
Door het temperatuurverschil tussen het hete water en de lucht is de bron hoogzomer als de zon het hoogst staat het spectaculairste qua kleur. Dan is het temperatuur verschil het kleinst en is er dus ook weinig stoom ontwikkeling.
Ons eerste bezoek aan deze bron was begin juni laat in de middag de zon stond al laag. We besloten de heuvel voor het mooiste uitzicht niet te beklimmen en een paar dagen later op de valreep voor vertrek uit Yellowstone nog eens terug te komen voor hopelijk beter licht en een helder uitzicht. Die laatste dag was het bewolkt maar af en toe brak de zon door en we besloten de gok te wagen. De heuvel is niet echt heel erg makkelijk begaanbaar, maar desondanks toch naar boven geklauterd. Boven op de heuvel zagen we een waanzinnig schouwspel. De zon brak even door de wolken en we zagen de kleurintensie van de bron voor onze ogen toenemen. Een spectaculaire ervaring van een waar natuurwonder!
Dit werk is ook verkrijgbaar in landschapsformaat!

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken