Groene wierslak in het Grevelingenmeer

van Filip Staes

- Werkcode: 689 201

Filip Staes over Groene wierslak in het Grevelingenmeer

Beeld op beeld opname van een Groene wierslak tussen het Roodwier in het Grevelingenmeer. Ik fotografeerde eerst de achtergrond zonder flitser en daarna het slakje met een snoot.
Groene wierslak in het Grevelingenmeer vind je in de categorieën Fotografie, Groen, Naaktslakken, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Nederland, Oceanen en zeeën, Onderwaterfotografie, Watersport en Zeeland.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Groene wierslak in het Grevelingenmeer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Groene wierslak in het Grevelingenmeer van Filip Staes

Koop de foto Groene wierslak in het Grevelingenmeer van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 689 201
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.