Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 328 328

Over Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij

Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij

Groot bloemstilleven met Crown Imperial is het grootste dat Roelant Savery ooit schilderde. Het boeket bevat drieënzestig verschillende soorten bloemen en vierenveertig soorten dieren. Er zitten niet alleen dure, gekweekte bloemen in zoals Crown Imperial, tulp en roos, maar ook wilde bloemen en planten met decoratieve bladeren. De bloemen achteraan steken door de stengels en bloemen ervoor heen, wat het gevoel van diepte vergroot. Saverij's tijdgenoten verwerkten weinig of geen diepte in hun boeketten.
Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij vind je in de categorieën Oude Meesters, Roelant Savery, Schilderijen, Stilleven en Stilleven met bloemen.

Waarom je kiest voor Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij uit de oude meesters collectie

Koop Groot bloemstilleven met keizerskroon, Roelant Saverij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 328
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden