Hamnoy, een Noors vissersdorpje in de ochtend

van jowan iven

- Werkcode: 359 061

jowan iven over Hamnoy, een Noors vissersdorpje in de ochtend

Hamnoy, een vissersdorpje, gelegen op de Lofoten in Noorwegen. Omringd door ruige bergen en de oceaan is dit tegenwoordig een zeer gewilde vakantiebestemming. De karakteristieke rode vissershuisjes geven de Noorse dorpjes hun nostalgische uitstraling. Wanneer je de winterse omstandigheden weet te weerstaan zitten de Lofoten vol met verrassend mooie plekjes
Hamnoy, een Noors vissersdorpje in de ochtend vind je in de categorieën Bergen, Dorp, Fotografie, Havens, Kust, Lofoten, Natuurfotografie, Noorwegen, Scandinavië, Sportvissen, Stokvis (voedsel), Winter en Zonsopkomst.
jowan iven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken van jowan iven


Meer weten over jowan iven?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hamnoy, een Noors vissersdorpje in de ochtend als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hamnoy, een Noors vissersdorpje in de ochtend van jowan iven

Koop de foto Hamnoy, een Noors vissersdorpje in de ochtend van jowan iven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 359 061
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden