Heidelberglaan op de Uithof in Utrecht

Heidelberglaan op de Uithof in Utrecht van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Heidelberglaan op de Uithof in Utrecht van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 92741
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

De Heidelberglaan op de Uithof in Utrecht. Met op de voorgrond links De Bisschoppen en rechts Casa Confetti (studentenwoontorens). Links in het midden zie je een deel van de Universiteitsbibliotheek Uithof en daarachter een gebouw van de Hogeschool Utrecht. De kilometers verder gelegen Rabotoren aan de horizon.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 25 maart 2014.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken