Het eiland aan het einde van de wereld

Het eiland aan het einde van de wereld van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Het eiland aan het einde van de wereld

van Frans Blok

Het eiland aan het einde van de wereld van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 743458
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het IJslandse stadje Borgarnes, zo'n veertig kilometer ten noorden van Reykjavik, ligt op een schiereiland in de Borgarfjörður. Aan het eind van dat schiereiland ligt, verbonden met een brug, nog een eilandje genaamd Brakarey met wat oude loodsen, een kade en een paar boten.

Deze "verschildering" is gebaseerd op een foto die net zolang aan teksturen en filters is blootgesteld tot er een impressionistische, schilderachtige uitstraling ontstond.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken