Hoek Prinsengracht en Brouwersgracht in Amsterdam

Hoek Prinsengracht en Brouwersgracht in Amsterdam van Pascal Lemlijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Hoek Prinsengracht en Brouwersgracht in Amsterdam van Pascal Lemlijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Zwart wit foto van de hoek van de Brouwersgracht en de Prinsengracht in de Jordaan in Amsterdam. Samen met de Keizersgracht en de Herengracht is de Prinsengracht een van de belangrijkste grachten in de grachtengordel van Amsterdam. Door bij het fotograferen gebruik te maken van een ND filter kon hier zelfs overdag een sluitertijd van maar liefst 30 seconden gebruikt worden waardoor het water in de gracht een mooie gladde, wazige 'look' heeft.

Over Pascal Lemlijn

Ik ben fotograaf in Maastricht en heb thuis mijn eigen fotostudio die ik vooral gebruik voor baby- en kinderfotografie. Ook fotografeer ik veel concerten en festivals, o.a. voor 3voor12. Daarnaast maak ik graag macrofoto's en (panorama) landschapsfoto's. Ook tijdens mijn verre reizen naar o.a. Azie, Zuid Amerika, Midden Amerika en Zuid Afrika maak ik natuurlijk graag mooie foto's. Tot slot werk ik freelance voor diverse bedrijven.

Alle werken