Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 18 uur geldig!

Hoog Duister Gras

van Wahid Fayumzadah

- Werkcode: 448570

Wahid Fayumzadah over Hoog Duister Gras

Geloof het of niet, maar hieronder zit gewoon water! Het gras maakte het echter zo donker dat het oneindig diep en duister lijkt. De bovenkant van het gras vangt alleen het licht. Een erg mooie foto met een mysterieus donker laagje.
Hoog Duister Gras vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Digital Art, Fotografie, Grassenfamilie, Groen, Mysterie, Natuurfotografie, Natuurlijk wonen, Nederland, Patronen, Tuin en Zwart-wit.
Wahid Fayumzadah profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wahid Fayumzadah

Hallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Alle werken van Wahid Fayumzadah


Waarom je kiest voor Hoog Duister Gras op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hoog Duister Gras van Wahid Fayumzadah

Koop dit digital art werk Hoog Duister Gras van Wahid Fayumzadah als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 448570

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 89 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.