Hoog water bij Stuw van Driel

Hoog water bij Stuw van Driel van Sander Grefte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hoog water bij Stuw van Driel

van Sander Grefte

Hoog water bij Stuw van Driel van Sander Grefte

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 333064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Deze ochtend kwamen alle elementen samen. Toen ik begin dit jaar deze stuw al een keer had gefotografeerd kreeg ik het idee om de zonsopkomst precies onder bogen van de openstaande stuw te krijgen. Dat zou in juni zijnen als je dan een moment vaan hoog water hebt en gewacht hebt op de juiste condities is het gaaf als alles volgens plan verloopt. Door een hele lange sluitertijd zuigt de beweging van de wolken je de foto in naar de Stuw van Driel.

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Sander Grefte profielfotoHallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken

Klantfoto's: Hoog water bij Stuw van Driel van Sander Grefte

Klantfoto: Hoog water bij Stuw van Driel van Sander Grefte, als behang