Hoog water bij Stuw van Driel

van Sander Grefte

- Werkcode: 333 064

Sander Grefte over Hoog water bij Stuw van Driel

Deze ochtend kwamen alle elementen samen. Toen ik begin dit jaar deze stuw al een keer had gefotografeerd kreeg ik het idee om de zonsopkomst precies onder bogen van de openstaande stuw te krijgen. Dat zou in juni zijnen als je dan een moment vaan hoog water hebt en gewacht hebt op de juiste condities is het gaaf als alles volgens plan verloopt. Door een hele lange sluitertijd zuigt de beweging van de wolken je de foto in naar de Stuw van Driel.
Hoog water bij Stuw van Driel vind je in de categorieën Arnhem, Digitale Kunst, Driel, Fotografie, Gelderland, Landschappen, Lucht, Modern Chic, Rijn, Stuw, Wolken, Zonsopkomst en lange belichting.
Sander Grefte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Hallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken van Sander Grefte


Waarom je kiest voor Hoog water bij Stuw van Driel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hoog water bij Stuw van Driel van Sander Grefte

Koop dit digital art werk Hoog water bij Stuw van Driel van Sander Grefte als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 333 064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden