Panorama van het Meer van Annecy

van Sander Grefte

- Werkcode: 161 356

Sander Grefte over Panorama van het Meer van Annecy

Het meer van Annecy is zeer schoon en heeft een schitterende ligging tussen de uitlopers van de Alpen. Hier ben ik in het water gegaan om een laag standpunt te krijgen en om heel dicht bij de paaltjes te komen
Panorama van het Meer van Annecy vind je in de categorieën Annecy, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Hills, Kleuren, Lake Annecy, Lake of Annecy, Landschappen, Lucht, Meer van Annecy, Meren, Nationale Parken, Panoramafotografie, Sfeer (gevoel), Wolken, Zonsondergang, Zonsopkomst en panoramic.
Sander Grefte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Hallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken van Sander Grefte


Waarom je kiest voor Panorama van het Meer van Annecy als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Panorama van het Meer van Annecy van Sander Grefte

Koop dit digital art werk Panorama van het Meer van Annecy van Sander Grefte als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161 356
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden